Vilde Konferencefaciliteter

Sharing is caring!

De vildeste konferencefaciliteter

Det var noget af det fedeste jeg længe har prøvet, og så endda til en konference, det var en virkelig spændende konference, og det var egentligt fint nok i sig selv, men der var nu mest de konferencefaciliteter der var som var så vild, først og fremmest, så var der motionscenter der, så man kunne komme ned og bruge noget energi inden man skulle ind og sidde i meget lang tid, værelserne vi skulle bo på var også bare helt formidable, der var ikke en finger at sætte på dem. Efter konferencen, var der fri bar til alle, og der var 3 opvarmede pools som man bare kunne hoppe i, og nyde livet, med sin iskolde drik.
som i nok har regnet ud, er det ikke et hotel i Danmark, men i et andet land, og nej jeg vil ikke sige hvor, for det er et sted som jeg har tænkt mig at tage til igen, mange gange faktisk, for den oplevelse jeg havde vil jeg have igen, og jeg vil ikke have at alt for mange ved hvor det er, og der så pludselig ikke er plads til at jeg kan komme derned når jeg vil længere.
Jeg havde det så vildt dernede, både ren afslapning, gode drinks og gode konferencer, der er ikke meget mere jeg kunne ønske mig.
Håber i alle har sådan et sted som mig, det gør virkelig meget at man har et sted som man virkelig er glad for.Konferencefaciliteter