Lejeboliger Til Mine Børn

Sharing is caring!

Lejeboliger til mine børn

Hej allesammen, jeg vil høre om man kan være så heldig at der er nogen der kan hjælpe mig med nogle lejeboliger, og ja det er lejeboliger, fordi jeg har to børn som begge leder efter en bolig, og det skal helst være en lejebolig til hver, for jeg mener ikke at de skal bo sammen, det tror jeg ikke at der kommer noget godt ud af. Jeg ville gerne hvis de lejeboliger der bliver fundet, ligger i Viborg eller deromkring, efter som at jeg selv bor i Viborg, og jeg vil gerne have mulighed for at kunne hjælpe mine drenge hvis der er noget de har brug for.

De er begge under uddannelse og har også begge et arbejde ved siden af, så de kan selv betale, men prisen skal helst ikke være alt for dyrt, og jeg ved ikke hvor dyrt det er at bo i Viborg, så derfor må det også godt være lidt udenfor byen, så længe de bare i det mindste kan cykle til og fra skole, og arbejde. Men det er også vigtigt at det ikke kommer alt for langt væk, for så ved jeg godt hvem der skal hente og bringe, det er mig og det er jeg ikke interesseret i at skulle gøre alt for ofte og det er ikke fordi jeg ikke gider, men jeg har overhovedet ikke tiden til det, hvis det er noget jeg skal gøre for dem begge.
tak til jer der har noget, eller kan komme med noget information om hvor jeg kan finde nogle lejeboliger.Lejeboliger