Konference Vejle

Sharing is caring!

Til Konference i Vejle

Er der nogen af jer, der har prøvet at være i byen Vejle, det havde jeg ikke prøvet, for for et par dage siden. Jeg skulle til konference i vejle, og havde lige været til møde i Nyborg, så jeg have en god tur foran mig. Jeg havde aldrig været i Vejle før, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Jeg blev positivt overrasket, det var da en af de mest hyggelige byer jeg længe har været i, faktisk var det en så hyggelige by at da jeg havde været til konference aalborg på det dejligste hotel, valgte jeg faktisk at få et værelse der, så jeg kunne bruge resten af dagen og aftenen på at studere byen lidt mere.
Jeg plejer altid at køre hjem efter et møde, men ikke denne gang, det var noget særligt, og jeg tog ned i Vejle by for at gå op og ned strøget, og det var så hyggeligt, at gå og kigge på alle de hyggelige butikker der var, og der var også rigtig mange hyggelige spisesteder, og jeg valgte at få frokost et af stederne, det var et smukt sted, og jeg kunne sidde og kigge ud på alle de mennesker der bare gik uanet forbi.
Til jer der aldrig har været i Vejle, jeg syntes i skal gøre jer den tjeneste, at tage en dag eller to, i den by, og bare tage en overnatning på et lækkert hotel i Vejle.
Bedste konference dag nogensinde.

konference vejle