Kender i det med lokaler?

Sharing is caring!

Kender i det med lokaler

Jeg har en underlig tankegang og det ved jeg godt, og det kommer i også snart til at finde ud af, for noget af det jeg kan bruge meget tid på er, at kigge og studere alle mulige slags lokaler, men jeg er mest fascineret af, mødelokaler og konferencelokaler, det er dem jeg syntes har mest at byde på, eller mere dem som skal byde på mest, for det er steder man kan leje og skal vises frem til folk fra nær og fjern, og så går det ikke hvis man ikke har gjort noget ud af at det skal fremstå smukt. Jeg syntes det er en fornøjelse at se, krav til mødelokaler hvor der er kræset for de små detaljer, detaljer som man ikke ser med det samme, men som når man ligger mærke til dem, for en følelse af at det her er et godt lokale, et lokale hvor man får lyst til at tage sine kunde med hen, og vise frem.
Jeg er også vild med nor jeg er i et konferencelokale, og kan se at der er blevet gjort noget for at, alle skal kunne være der, og alle skal kunne høre hvad der bliver sagt. Det byder alt når man er til konference at der er god belysning, og at akustikken er i top, så man ikke bliver tung i hovedet inden det er færdigt.
Ved godt det er nogle underlige ting at sige, men nu er de sagt, og nu fik jeg lettet mit hjerte, tak.

Konferencelokaler