Jeg skal bruge fjerbolde

Sharing is caring!

Mangler fjerbolde

Hej derude.
jeg står i den situation at jeg lige er begyndt at spille badminton, bare sådan i fritiden, sammen med nogle venner, så det er ikke noget seriøst, det er bare for at komme ud og få lidt motion, og stadig hygge sig og have det sjovt.
Men nu står jeg og skal have købt en masse fjerbolde, fordi jeg ikke har nogen, og de andre virker lidt trætte af at jeg altid skal låne deres, og komme nogle gange også til at skyde dem væk, og det kan jeg godt forstå de bliver lidt trætte af, så derfor må jeg nok hellere få mine egne, så det ikke er deres jeg skyder væk hele tiden mere.
Jeg ved ikke så meget om fjerbolde, men jeg har hørt at der er stor forskel på kvaliteten, når man spiller med dem, og på hvor lang tid man kan spille med dem uden at de går i stykker, og jeg vil gerne have nogle der, kan holde i noget tid, så jeg ikke skal ud og købe nye hele tiden, for så meget spille jeg det jo heller ikke, så det ville være trælst hvis jeg skulle ud og købe nye fjerbolde hele tiden, og bruge en masse penge på det.
Hvis der er nogen derude som har meget forstand på det med fjerbolde, så må i meget gerne fortælle mig, hvilket mærke eller type jeg skal købe, så jeg får købt de rigtige første gang.fjerbolde