Hvor stor skal en køkkenvask være?

billig køkkenvask

Sharing is caring!

Hvis du er på udkig efter en simpel, funktionel, billig køkkenvask, kig ikke længere. Denne Moaen 22 gauge dobbeltskålvaske måler 33 × 22 tommer og har tre vandhane designet til at passe til en række køkkenkraner. Placering og vask i vasken kan blive kakofon og støjende, så Moen anvender deres patenterede underbelægning, hvilket reducerer støj fra klangfad eller rindende vand, så du behøver ikke høre skålene hele vejen over huset.

Vasken er også designet til nem installation, fordi ingen ønsker at tilbringe timer Hasling over en vask. Det er designet til nemt at falde ind i kabinettet, og det indeholder endda monteringshardware for at lette installationsprocessen sammen med en trinvis vejledning, som din mand sandsynligvis vil ignorere alligevel.

Rustfrit stålvasken er holdbar nok til at vare i mindst ti år, og støttes af Moens begrænsede livstidsgaranti, som garanterer vasken mod lækager, dryp og andre defekter. Hvis du leder efter en ny køkkenvask og ikke ønsker at bruge en masse penge, kan du ikke gå galt med denne.

Denne Kindred sink har to lige store skåle, der hver måler 14 cm ved 12,5 cm, til en samlet måling på 33 × 19. 6,5 cm skåle er dybe nok til at give masser af plads til arbejde og opbevare retter. Vasken er designet med dybe ledninger, så vandet forbliver i vasken og ikke på tælleren. Det er konstruktion er stadig 22 gauge, hvilket gør det rimeligt slidstærkt og let, og det kommer med fire vandhane, der giver mulighed for en række forskellige vandhaner / sprøjte slange kombinationer.

Hvordan får du installeret en køkkenvask?

Kindred gør installationen let med sin topmonterede design og drop-in installation, og de indeholder en skabelon og installations hardware, så du kan gøre det selv, snarere end at stole på en dyr blikkenslager. Denne vask leveres også med en begrænset levetidsgaranti, så du kan være sikker på, at Kindred vil stå ved deres produkter.

Når 22 gauge rustfrit stål ikke er nok, er det tid til at gå videre til større fisk. Denne Kohler Toccata dobbeltskål er lavet af slidstærkt 18 gauge rustfrit stål, hvilket gør det mere holdbart og længerevarende end billigere, lettere modeller. Denne vask måler 33 × 22 cm og tilbyder en bassindybde på 9,5 tommer, hvilket giver dig masser af plads til at suge dine retter. Ledningerne er designet til at holde vandet inde i vasken.

Så længe du har mindst 36 cm bundkabinet bredde, er installationen en cinch. En selvrørinstallation betyder, at du ikke behøver en separat kant til at installere vasken, og den nemme topmonterede drop-in installation er praktisk taget problemfri.

Hvad vil du vælge af kvalitetsvaske

Vasken er belagt med lydabsorptionsteknologi, der hjælper med at reducere støjen fra klaprende retter og drypvand, reducerer støjforurening i dit hjem og holder tingene stille, når din baby sover. Endelig sender Kohler denne vask med en begrænset levetidsgaranti, der beskytter dit hjem og din investering mod uønskede overraskelser.