Hvad er de bedste trapper, som du kan vælge?

på trapper

Sharing is caring!

Trapper er det mest almindelige sted i hjemmet for at have tæppe, og alligevel er de også den vanskeligste. At vælge tæppe til trappen kan være lidt vanskeligere end at vælge tæppe til andre områder af hjemmet. Dette skyldes, udover at skulle træffe beslutning om tæppeform og farve, skal tæppet være af passende holdbarhed og tykkelse, der skal installeres på trappen. Det skal selvfølgelig også se godt ud, da det ombrydes rundt om trappens kant og gennem rækværkerne, hvis der er nogen.

Tæpper giver sikkerhed til trapper

Selvom du foretrækker hårde overflader som hårdttræ eller laminat, er gulvtæppe på trappen stadig en god ide, selvom det er i form af en løber på trappen. At have tæppe på trappen er uendeligt sikrere end at have trappen dækket med en hård overflade gulv. Hårde overflader er glatte og kan let føre til et fald. Hvis et fald opstår, tilbyder tæppet et meget blødere landingspunkt end hårdttræ eller laminat, hvilket kan medvirke til at reducere sandsynligheden for skade.

Trapper bliver mest brugt i familier

Trapper er det højeste trafikområde i ethvert hjem, ikke kun fordi de ofte bruges. Fod trafikkens indvirkning er større på trapper end på flade områder på grund af tyngdekraften, som du kommer ned ad trappen. Dette betyder at du skal bruge den højeste kvalitet tæppe og pude, du har råd til. Mens et opgraderet tæppe og pude vil være en ekstra omkostning foran, vil de helt sikkert spare dig penge i det lange løb, da tæppet skal udskiftes sjældnere.

Holdbarhed for tæppe på trappe

Trapper er det højeste trafikområde i ethvert hjem. Derfor er det afgørende, at tæppet, der dækker dem, er holdbart nok til at stå op for den store trafik, og stadig se godt ud. Det betyder, at hvis du tæpper dine soveværelser, hall og trapper, er tæppet, der passer til dine soveværelser, måske ikke passende for din trappe. Når du vælger tæppe til trapper, vil du typisk gå med den højeste holdbarhed, du har råd til, i den stil du foretrækker medmindre den højeste kvalitet er for tyk til trapper.

Mange mennesker tror, ​​at et tykkere gulvtæppe er mere holdbart. Dette er ikke altid tilfældet; Faktisk har nogle af de mest holdbare tæpper de tyndere profiler, og nogle af de tykkeste tæpper er fulde af luft.

Se hvad du skal vælge af de forskellige trapper

Tykkelse er en vigtig faktor i tæppets egnethed til trappen. Et tæppe, der er for tykt, kan være en sikkerhedsrisiko, fordi den ombryder trappens nosing (forkant), det virker som en rampe for din fod, uden noget væsentligt for at understøtte din fod nedenunder. Et meget tykt tæppe kan føre til slips og fald, noget, som ingen ønsker at have sket på trapper.

Desuden kan tæppeinstallatører ikke lide at arbejde med tykke tæpper på trapper. Som du kan forestille dig, er det sværere at pakke et tykt tæppe rundt om næsen og gennem rækværkerne. Det er bedst at få et tæppe med en bunkehøjde på 1/2 tommer eller mindre og en tæppepolstring på 7/16 tommer eller derunder og en tæthedsgrad på mindst 8 pund.