Gardinbussen er populær blandt mange

på gardinbussen.dk

Sharing is caring!

Vinduesbeklædninger er blandt de vigtigste dekorative beslutninger, du kan gøre, når du flytter ind i et nyt hus eller renoverer dit eksisterende hjem. Der er masser af ting at overveje, men ofte er det første spørgsmål, du skal spørge dig selv, det vigtigste. Skal du gå med færdige eller skræddersyede draperier?

Det er et vigtigt spørgsmål at overveje af mange grunde, som vi vil dykke ind i dag og forhåbentlig kunne hjælpe dig med at finde ud af, om færdige eller målte gardiner er de bedste løsninger til dit næste indretningsprojekt.

Hvad er forskellen?

Først og vigtigst skal du forstå, hvad de nyanserede forskelle er mellem færdige og målte gardiner. Med begge muligheder er der masser af valg på markedet, der passer til stort set enhver indretningsstil. For det meste vil de gardiner, du får fra en hvilken som helst type køb, være “det samme”, da begge typer sandsynligvis er tilgængelige i de samme materialer, med de samme overskriftsformer. Nøgleforskellen er den tid, det tager at gå fra at se et vindue, der dækker dig, hvis du vil have det installeret i dit hjem.

Gardinbussen er populære af mange

Færdigfremstillede gardiner: Disse er, som du ville forvente, let tilgængelige, hvor der sælges bløde møbler.

Foretrukne gardiner: Du skal typisk bestille skræddersyede vinduesbeklædninger fra en dedikeret service eller polstring. Der er masser af butikker, der også sælger skræddersyede gardiner, og de er ofte tilgængelige i samme materialer og stilarter som deres færdige modparter.

I begge tilfælde skal dine vinduer måles. Nøgleforskellen er, at når du vælger skræddersyede gardiner, kommer en specialist til dit hjem og tager målingerne for dig.

Den største fordel ved at vælge færdige gardiner er, at du kan gå ind i din valgte forhandler, vælge gardinerne du kan lide, tage dem hjem og hænge dem op straks. For hurtighelgers stueomskifter er dette en uvurderlig fordel, da du er i stand til at få alt arbejdet udført og få et nyt nyt rum til at gå ind i næste uge.

Sikker på, du skal måle dine egne vinduer og bestikke en ven for at stå op ad en stige og hjælpe dig eller finde ud af, hvordan man hænger gardiner osv. Alene, men du sparer poser af tid ved at få gardinerne dig ligesom med det samme i stedet for at vente på, at de skal tilpasses. Se mere på gardinbussen.dk

Hvorfor vælge Made-to-Measure Gardiner?

Når tiden er på din side, er målte gardiner en ideel måde at få præcis, hvad du vil og har brug for uden besvær eller endda ekstraordinær indsats fra din side. I almindelighed involverer processen for målte gardiner fire trin:

Gardinbus er et af de populære gardinfirmaer

Måling: enten dig eller en repræsentant fra dit valgte gardinfirma, der måler vinduerne med præcision. Hvis du måler vinduerne, skal din leverandør give vejledning om, hvilke målinger der kræves, og hvordan man tager dem korrekt. Tøv aldrig med at anmode om præciseringer, når du laver din egen måling til brugerdefinerede gardiner. Din leverandør bør være mere end glade for at hjælpe dig, så det færdige produkt er nøjagtigt som nødvendigt

Stil beslutninger: næste, du vælger stoffet, vælg en passende gardin foring, og vælg overskrift stil for at passe pladsen din brugerdefinerede draperi vil gå og,

Fremstilling: dette trin kræver ikke nogen indsats fra dig, du venter bare fra syv dage