En god revisor

Sharing is caring!

En god revisor.

Nu kommer jeg selv fra, Randers og derfor ved jeg at man kan få en god revisor der. og en der er god til at kigge på dit regnskab i Randers.

En god revisor, er en der er god til at kigge på andres regnskaber og hjælper til regnskab randersmed at fx at se andre virksomheders regnskaber igennem, og sørger for at de ikke snyder sig selv ved, ikke at se små ting.

En god revisor, ved lige præcis hvad han skal kigge efter i et regnskab, og ved lige præcis hvor langt man kan gå, og det stadig er lovligt. Og de bedste revisorer, går så lang at loven tillader det. Det er dem der kan give deres kunder de rigtige råd, og dermed spare dem mange penge på små ændringer.

En god revisor, kommer selv med de vigtige og gode råd, omkring regnskaber. Så kunden også føler at, der bliver gjort noget godt for firmaet.
Det er vigtigt at man ikke bare kigger på sit eget regnskab, og tænker at det hele er godt. det er næsten altid at man kan spare en hel masse penge, hvis man ved hvor man skal kigge, og det er der, at der er mange der står af. For der er mange smuthuller og fifs til at spare penge på sit regnskab. Og hvis man ikke selv ved hvad man skal kigge efter eller ikke ved hvor man skal kigge, så er det den bedste ide at få en revisor. For der er penge at spare!